Спорт

  • Првиот човек на ФИФА , Сеп Блатер денеска и официјално поднесе кандидатура за претседателската функција во светската фудбалска организација.Рокот за поднесување на кандидатурата за конгресот на ФИФА во Цирих истекува во четврток .Изборот е закажан за месец мај а за главен противкандидат на 78...

Занимливости