Македонија
12. February 2024 - 12:47

Од полноќ нема да важат ниту возачките дозволи без северна - партиите утрово поднесуваат законски измени

Течат последните моменти од важноста на личните документи без уставното име. Од утре за внатрешна употреба ќе важат личните карти, патните исправи ќе бидат неупотребливи, а МВР информираше дека нема да важат ни возачките дозволи.