Живот
13. October 2015 - 12:26

Се загушило бебето на познат фудбалер - Докторите направиле грешка, наместо „царски рез“...

Бебе на познат фудбалер почина откако доктор од приватна болница направил грешка. Иако во болницата „Портланд“ во Лондон се плаќа и до 32000 евра за породување, сепак дошло до фтални грешки од докторот. Затоа и малиот Џејк Јуниор, синот на играчот од средниот ред на Хул, Џек Ливермор и неговата невенчана сопруга се загушил за време на породувањето.
 
Истрагата покажала дека се направени сериозни грешки кога станува збор за медицинската професија.
 
Младиот играч после несреќата паднал во тешка психичка депресија и се уште се опоравува.