Македонија
30. November 2023 - 16:56

30 Министерски совет на ОБСЕ во Скопје

30-от Министерски совет на ОБСЕ се одржува денеска во Скопје. Откако поголем дел од гостите си заминаа по вечерата во Скопје, Лавров го доби најголемото внимание денеска.