Фудбал
9. April 2017 - 10:09

Ветеранот блеска во Словачка

Со прекрасен погодок од слободен удар, македонскиот интернационалец Величе Шумуликоски му донесе победа на својот тим Словачко од 1-0 против Прибрам.