Живот
1. December 2015 - 11:57

Вакво управување со багер сеуште немате видено

Управувањето со оваа машина воопшто не е лесно. Оваа машина бара многу фокус и знаење но кога ќе го погледнете овој човек како управува со багерот  нема да им верувате на своите очи.