Џет-Сет
18. March 2017 - 10:50

Неда Украден ја откри тајната на младоликоста - Секој ден тоа го правам 34 пати

Познатата 65 годишна пејачка Неда Украден откри како ја одржува линијата.

- Ставате простирка на под и ајде, стомачни и склекови. Ги правам едно 34 секој ден-рекла пејачката и додала дека тие вежби се напорни и потребни. Ги прави, признава Неда, бидејќи тестенината и колачите веднаш се гледаат.

неда2

-Тогаш не правам 30 стомачни, туку 50 или 60 – додала Неда

неда3