Живот
7. February 2017 - 22:46

Ја уништи невестата пред сите и си замина од свадбата

Свадбите најчесто се едни од најубавите моменти во животот на луѓето, но овој случај е малку поинаков. На една свадбена веселба, младоженец од Велика Британија решил да изнесе валкани детали и тоа пред сите гости. Се што се одвивало на свадбата еден од присутните на церемонијата го раскажал во емисијата „The Graham Norton Show“ .

– Младоженецот стана и им рече на сите гости убаво да ги погледнат своите чинии. Потоа ги замоли сите кои имаат црвена точка на чинијата да станат, што осуммина од гостите и го направија и останаа на нозе, раскажал Шон кој присутствувал на свадбата.

– Кога сите помислија дека станува збор за некоја игра во која мажите што стоеја нешто ќе треба да прават, младоженецот соопшти – „Oва се луѓето кои спиеја со мојата жена додека ние бевме верени. Во овој момент веднаш барам поништување на бракот“.

Откако го рекол веднаш заминал, а сите пристуни останале вчудоневидени од неговиот потег.