Македонија
24. April 2024 - 20:01

Ѓорчев: На 15% на ниво на Македонија Силјановска Давкова 43.466, Пендаровски 18.213

Водиме, напиша на фејсбук Влатко Ѓорчев, поранешен пратеник и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ.

„На 15% на ниво на Македонија:   
Гордана  43.466
Стево  18.213
Бујар  13.088
Арбен  8.145“, напиша Ѓорчев.