Македонија
5. March 2024 - 12:35

Здружената албанска опозиција нема ништо против најавениот контра фронт на ДУИ

По најавите дека ДУИ за претстојните избори ќе формира контра фронт, од здружената албанска опозиција оценуваат дека ова е добар чекор кој нема да ја намали граѓанската поддршка за нив.