Живот
25. May 2017 - 20:14

Водителката се шокираше кога виде кој е под нејзината маса во студиото

Водителката Линарте изненадена престана да чита вести, а причината поради тоа ги изненади сите.

Имено, таа слушнала лаеж на куче во студиото, но не можела да им поверува на своите уши и ги прекинала вестите.

Црн лабрадор потоа дошол до нејзината маса, се качил на неа и пред камерите се заигра.

-Тоа е куче. Што прави куче во моето студио?, праша Линарте и призна дека сепак кучињата и се подраги од мачките.

Снимаката потоа стана вистински хит на интернет.