Живот
3. May 2016 - 21:36

Убедливо најбруталната трансформација некогаш: Кога ќе ја видите пред операцијата, ништо нема да ви биде јасно!

Валерија Ликанова има 30 години и животна желба да изгледа како Барби кукла. Живее во Украина и досега се подложила на естетски операции, за да ја оствари целта!

Таа била веќе доволно уава и привлечна девојка, а дури и освојувала неколку први места на неколку натпревари за убавина. Зошто и требало ова? Студирала архитектура и се чинело дека тоа ја прави среќна и исполнета. Меѓутоа...

Имала уште еден, бизарен сон.  За да изгледа на Барбика, извадила неколку ребра, ги трансформирала контурите на лицето и ги зголемила градите.

Кој би кажал дека ова е истата личност.

Иако критиките и осудите стигнуваат од целиот свет, таа на нив не обрнува многу внимание! Ги сфаќа како чин на чиста љубомора на нејзината убавина. Во секој случај, на ова никој не остана рамнодушен...

Валерија ПРЕД И ПОТОА... Која повеќе ви се допаѓа?