Џет-Сет
3. November 2016 - 12:00

Турската актерка од серијата „Парампарче“ позната како Ѓулсерен во провокативна фотосесија

 
 
Турската актерка Нургул Јесличај ја запознавме како Јасмин во серијата „Љубов и Казна“, каде беше саканата на богатиот Саваш.
 
Неколку години подоцна, Нургул ја прифаќа улогата на Ѓулсерен во серијата „Парампарче“ каде е самохрана и сиромашна мајка чие бебе е заменето во болница.
 
Како главна протагонистка од сценариото, Ѓулсерен многу набрзо стана вистинска миленичка на гледачите ширум Балканот, Русија, Арабија и Скандинавија.
 
И во приватноста Нургул или Ѓулсерен е атрактивна дама која ја нарекуваат турската Моника Белучи.
 
Во продолжение погледнете неколку провокативни фотографии од оваа турска убавица кај која Бог се заборавил кога ја дарувал во ваков физички раскош.