Македонија
4. August 2015 - 20:43

Тешки последици и најмалку 4 жртви во тетовскиот крај

Екипата на ТВ Сител во живо известуваше за состојбата од тетовското село Шипковица кое беше најпогодено од вчерашното невреме. Шестгодишното девојче Дрита од вчера се води за исчезната и досега не е пронајдена.