Македонија
31. January 2018 - 22:20

Тешка сообраќајна несреќа на патот Струмица-Радовиш

Тешка сообраќајна несреќа на патот Струмица-Радовиш се случи вечерва околу 19:00 часот. Повеќе од 15 повредени. 6 автомобили и едно товарно возило. Сообраќајната несреќа ја предизвикало возилото со марка BMW раскажуваат очевидци. Нема загинати, но има повеќе од 15 повредени. Подолу на фотографиите се дел од возилата кои учествуваа во несреќата…