Македонија
29. May 2024 - 12:27

Стоилковски: Од вчера не работат апаратите за компјутерска томографија

Според ВМРО ДПМНЕ хаосот со смрдеата не е единствен проблем на Хирургија.

Портпаролот на партијата вели дека од вчера апаратите за компјутерска томографија и рентгенот не работат.