Бизарно но вистинито
24. April 2017 - 13:25

Старец фатил две девојки како голи пливаат во неговиот базен - Нема да ви се верува што направил!

Што би направиле вие кога во својот базен (секако ако го имате) видите група на девојки кои се капат голи? Дали ќе им се придружите или би ги избркале?
 
Рон, е еден постар човек од Флорида, направил нешто што воодушеви милиони луѓе на интернет. Имено, еден ден кога се враќал од продавница, слушнал
гласни женски гласови кои доаѓале од неговиот двор. Кога отишол да провери, видел две девојки кои се капеле во неговиот базен.
 
Рон веднаш ги замолил да излезат од базенот, а тие му одговориле дека нема да излезат додека тој не си отиде. 
 
На тоа тој им одговорил дека не е дојден за да ги гледа нив туку да го нахрани крокодилот во базенот.
 
Погледнете што се случило потоа: