Македонија
16. October 2017 - 0:15

Шилегов и Трајановски во втор круг

Петре Шилегов, кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ во Скопје истакна дека убедливо победиле во речиси сите општини во главниот кандидат и дека тој е сигурен дека ќе ја однесе победата во вториот круг наспроти неговиот противкандидат Коце Трајановси.

– Резултатите се уште се недоволно јасни, но факт е дека СДСМ победи речиси во сите општини. Се гледаме пред влада, каде ќе ја прославиме огромната победа – додаде Шилегов.