Живот
18. July 2015 - 21:00

Родители внимавајте: Наместо опаш, опасна игла

Родители внамавајте кога купувате играчки за вашите деца. Ова пластично коњче се паѓа како подарок од чоколадните таканаречени „изненадување“ чоколадни јајца.

Купено е во еден голем супермаркет во Скопје, но го има во речиси сите продавници низ Македонија.

Опавчето отпадна додека 4 годишно дете си играше со кончето а на местото на опавчето остана оваа дебела и остра игла.

Што ли се може да се случи докулку детето се набоде а недајбоже да се погоди и во око или глава?!?!