Македонија
5. March 2016 - 15:48

Пожар во ТЦ „Беверли Хилс“

Во ТЦ „Беверли Хилс“ во Скопје вчера во 23.45 часот избувнал пожар, кој зафатил околу 30 метри квадратни од покривната конструкција над локал, кој во моментот не е во функција. Пожарот е изгаснат од страна на екипа од противпожарна заштита, а причината (најверојатно електрична инсталација) и висината на материјалната штета ќе се утврдат по увидот.