Македонија
13. February 2019 - 16:07

Поставени нови натписи на граничните премини

На преминот „Богородица“ на границата со Грција денеска е поставен натпис со новото име Република Северна Македонија.

Не станува збор за нова табла, туку на старата е ставена налепница со новото име испишано на македонски и на англиски јазик.