Македонија
27. May 2016 - 14:57

Полицијата е на нозе, трага по две лица од Скопје и Штип

Во полициска станица вчера во 13 часот 56-годишната  Л.С. од Штип пријавила дека на 25 месецов околу 24 часот од дома во непознат правец се оддалечила нејзината петнаесетгодишна ќерка. 

Истиот ден триесетина минути по полноќ во Чаир, 42-годишниот А.Л.  пријавил дека на 26 месецов околу 10 часот, од дома во непознат правец се оддалечил неговиот брат М.Л. (40). ѓ

Полицијата трага по двете лица.