Македонија
18. May 2020 - 14:07

Полицајци во Тетово тепаат човек на улица

На Твитер беше објавена снимка за која се тврди дека е направена во Тетово а на која се гледаат полицајци како вадат лице од автомобил па почнуваат да го тепаат. Не е познато за што се работи.