Живот
10. February 2016 - 12:54

Оваа мајка роди два пати близнаци, а потоа таткото се шокираше кога виде

Карен и Колин не се типични родители. Карен пред 16 години ги роди близнаците Лиус и Кајл, а потоа повторно остана бремена и носеше близанци.

Две години подоцна Керен роди уште два сина, а по неколку години се случи уште едно чудно. Верувале или не оваа жена по трет пат носеше близанаци, што е навистина реткост.

Непотребно е да се каже дека родителите имале полни раце работа со четирите мали синови, но двојката од Шкотска во целост ја прифати својата улога на родители.

Десет години подоцна Карен и Колин добиле син и ќерка. Иако се големо семејство, растење на шест деца воопшто не е лесно. Сепак оваа 41-годишна жена се чувствува благослвена што три пати доби близанци.

Еве ја нивната приказна: