Живот
11. May 2016 - 16:32

Ова го нарекоа најдоброто паркирање на светот, а кога ќе видите зошто се ќе ви биде јасно

Некој на Интернет објавил фотографија од автомобил кој бил  паркиран во тесен простор меѓу два автомобили. Набрзо фотографијата станала вистински хит на Интернет и многу луѓе не поверуваа дека ова е вистина. 

Успеале да го пронајдат сопственикот на автомобилот, а тој им пружил вистинско уживање да присуствуваат и да го снимаат неговото паркирање со цел да им докаже на сите дека тоа е возможно. 

Кога ќе погледнете за што станува збор ќе се воодушевите, а за човеков секоја чест.