Македонија
17. February 2018 - 20:37

Нормализиран сообраќајот на патот Струга-Ќафасан

Сообраќајот  на патниот правец  Струга-Ќафасан од 19:10 часот е нормализиран, информира АМСМ.

Претходно АМСМ соопшти дека поради случена сообраќајна незгода сообраќајот на овој патен правец од 17:40 часот беше во прекин во двата правца