Македонија
11. March 2017 - 13:11

Лажна илјадарка со печат на албански орел откриена во банка

Откриена во банка илјадарка со печат на албански орел. Банкнотата ја забележала службеничка во банка кога требало да  изврши уплата па истата ја вратила , не ја примила.

Еве како изгледала...