Loading Video...
Спорт плус
19. July 2021 - 19:50

Јапонско добредојде за македонските олимпијци

Олимписката делегација од Македонија за време на игрите во Токио ќе биде гостин на градот Чигасаки. 

Челниците на овој град заедно со граѓаните им посакаа срдечно добредојде на Македонците со желба за добри резултати и со слоганот „Македонија напред“ најавија дека ќе навиваат за нашите претставници.