Македонија
25. March 2020 - 20:22

Интервју со лидерот на СДСМ Зоран Заев

Лидерот на СДСМ Зоран Заев останува на својот предлог за намалување на платите во јавниот сектор како мерка против последиците од корона вирусот. Во интервјуто за Сител вели дека одлуката е на Владата, но дека не е време за популизам туку време за спас на економијата.