Живот
14. јуни 2018 - 23:08

Хаос во утринската програма: Додека тие разговараа во позадината се случуваше вистинска драма

Во текот на едно интервју на утринската програма на Би Би Си, се случи вистинска драма која ја забележаа камерите.

Имено, додека новинарката Карол Кирквуд разговараше со фотографот Крис Какхаман покрај реката Виндруш, во позадианта едне маж турна друг во вода.

Никој не е повреден во инцидентот.

Засега е непозната причината зошто мажот го направи тоа.