Живот
8. October 2015 - 12:29

Го снимила неверството на својот сопруг, сега и се заканува казна затвор


На една жена од Саудиска Арабија и прети казна затвор бидејќи го фатила и снимила својот маж како ја изневерува со куќната помошничка.

Откако го снимила неверството на својот маж го објавила на Интернет, но и покрај докажаното неверство на нејзе и се заканува казна.

Во видеото може да се види како еден човек напаѓа жена, додека таа се спротиставува.

Сведок на овој настан е другата помошничка која не реагира.

Под видеото објавено на Јут јуб, измамената жена напишала „ најмалата казна за мојот сопруг е јавниот срам кој си го нанесе самиот на себе“.