Македонија
5. October 2015 - 16:20

Дел од корисниците од Маџир маало утре без вода

Дел од корисниците од населбата Маџир Маало утре од 9.30 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. 

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради дефект на улицата „Велешка“ бр. 68.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.