Балкан
31. March 2017 - 13:36

Балканот во шок: Жива жена си подигна надгробен споменик, еве каква порака испрати

Гордана Станковиќ Марановиќ 36 години работела во Германија, од каде дошла во Србија за да си подигне надгробна плоча.

Тука ништо не е толку чудно, ако Гордана не оставеше малку бизарна порака до своето семејство и тоа врежана во надгробната плоча:

„36 години во Германија работев многу, тагував, плачев за татковината, семејството, за своите кои ги сакав повеќе од себе. Денеска 3 години во татковината за кои живеев ми велат дека ги мразам и дека сум злобна жена и дека тоа се гледа во моите очи. Затоа си го кревам сама споменикот зошто тие не се должни на таква жена да и прават спомени која им нанела толку зло. И покрај се ќе ги сакам и кога ќе умрам“, им порачала Гоца на роднините.