Македонија
20. јуни 2019 - 13:51

Ангелов: Некој ме мести, ме префрлија во затворот со терористите од Диво насеље

Горан Ангелов кој е обвинет за настаните од 27 април добил решение за промена на ќелијата, односно тој бил преместен во затворот каде што се затворени терористите од Диво Насеље.

За потсетуање, Горанче Анѓелов Ќосето доби 12 години затвор за „крвавиот четврток“, а по завршување на судењето тој не се противеше на барањето на ОЈО да му се продолжи притворот.