Македонија
3. April 2024 - 12:29

17 партии и коалиции поднесоа кандидатски листи за пратеници

Заврши рокот за поднесување кандидатски листи до Државната изборна комисија. Од таму утрово информираат дека се поднесени вкупно 17 листи.