Живот
12. October 2017 - 15:26

Застрашувачка снимка од она што пилотите го гледаат, а патниците не

Пилот од авионската компанија Qatar Airwaysa Sandeep Varma на својот Твитер профил го објавил слетувањето со авион на аеродромот Квинстон во Нов Зеланд.

Ако се плашите од летање, тогаш ова видео не треба да го гледате. Пилотот го објавил она што тој го гледа за време на летот, а патниците не.

Погледнете:

youtube.com/watch?time_continue=5&v=tR8q7N6K2Kg