Балкан
23. November 2017 - 12:46

Се спрема ли нов хаос во Белград? Вечерва собир на Плоштадот Република

Српското движење Двери ги повика своите поддржувачи вечерва во 18 часот да излезат на Плоштадот Република во Белград за да изразат незадоволство со пресудата на осудениот злосторник Ратко Младиќ.

- Хашкиот трибунал со оваа одлука потврди дека е антисрпски суд и дека единствена цел е да ги фабрикува наводните злочини демонизува српскиот народ и неговото право на државата. За српското движење Двери, Ратко младиќ, бил е и ќе остане голем восководец и српски херој и еден од најзначајните татковци на Република Српска која е  последна и најголем апобедана срспскиот народ.