Балкан
22. November 2017 - 12:10

Младиќ отстранет од судница

Поранешниот воен лидер на босанските Срби, генерал Ратко Младиќ отстранет е од судницата во Хашкиот трибунал откако извика ова е „лага“.

Младиќ претходно побара пауза, која требаше да трае пет минути, но се пролонгира бидејќи му се пружаше лекарска помош.