Живот
10. July 2015 - 14:41

Змија нападна мали зајчиња - Погледнете што направи нивната мајка!

Можеби до сега не сте слушнале зајак да нападне змија, но кога мајчинските чувства се во прашање, тогаш и тоа е можно. Оваа мајка случајно ја начека змијата како и ги напаѓа нејзините мали зајачиња и веднаш ја нападна. Упорна до крај успеа да ја избрка змијата. Погледнете го видеото: