ЗЛАТЕН РОДЕНДЕН: Најсреќен е и се слави само еднаш во животот- погледнете дали имате таков и кога е! | Сител Телевизија
Живот
20. March 2017 - 18:34

ЗЛАТЕН РОДЕНДЕН: Најсреќен е и се слави само еднаш во животот- погледнете дали имате таков и кога е!

Секоја година го прославуваме роденденот, но во животот само еден е златен, дали знаете кој?

Имено, златен е оној кој се поклопува со датумот кога сте родени.

Поточно ако сте родени на пример на 17 јули, вашиот златен роденден е кога полните 17 години.

Златниот роденден е познат и како најсреќен роденден.

Во зависност од денот кога се родени луѓето, постои 31 шанса за златен роденден. Ако сте постари од 31 година, сте пропуштиле златна можност да го прославите и веќе никогаш нема да имате иста можност.

Многу луѓе не го слават, бидејќи во прашање не е општо позната информација.