Македонија
15. July 2019 - 19:55

Земјотрес во Источна Македонија

Земјотрес ја стресе Источна Македонија.

На 8 км од Пехчево денеска е регистриран земјотрес со јачина од 2.9 степени.

Земјотресот бил на длабочина од 10 км.