Македонија
13. February 2017 - 8:23

Завршна вежба на специјалните единици на МВР и АРМ

Денеска ќе се одржи завршната вежба од обуката на припадниците на специјалните единици на МВР и АРМ со инструктори од Специјалните единици на САД.

Вежбата, како што соопшти МВР, ќе се одржи во базата на ЕБР- касарна Ѓорче Петров.