Живот
2. February 2017 - 18:04

Застана на банкомат да подигне пари - Кога ќе видите што направи овој Кинез ќе падбнете од столче!

Тешко е да не бидете параноични кога ќе застанете на банкомат за подигнете пари, посебно доколку во ваша близина се наоѓаат некои сомнителни лица.

Да е биде паметен и спремен во текот на подигнување на пари од банкомат секогаш е добра идеја, но овој Кинез од следното видео пронајде до сега невиден начин како од останатите луѓе да го сочува совојот ПИН број.

Погледнете го видеото: