Џет-Сет
24. November 2015 - 10:58

Запознајте ја золвата на Северина која не се појави на свадбата

Еве како изгледа ќерката на Драган Којиќ Кеба, Наташа Којиќ-Таша, која не се појави на свадбата бидејќи е во Америка.