Македонија
1. November 2020 - 13:19

Забава во ноќен клуб во Скопје без почитување на мерките за заштита од Ковид-19

Видео од забава во ноќен клуб во Скопје се најде вчера вечер на социјалните мрежи.

На видеото се гледа мнозинство на луѓе кои не ги почитуваат мерките за заштита од корона вирус како пеат, играат и се веселат.