Бизарно но вистинито
23. September 2015 - 10:37

Вознемирувачко: Во Бразил од маж и жена го истеруваат ѓаволот!

На ова бизарно видео се гледа како некое племе малтретира маж и жена.

Се слуша необична музика, а врз нив се истураат некои течности. Племето со помош на егзорцизам се обидува да го истера ѓаволот од нив.

Но ситуацијата е навистина сериозна затоа што жената прави чудни потези, се фаќа за гениталиите и од устата и тече крв.

Дали е навистина егзорцизам или се работи за некоја болест, проценете сами!