Живот
11. May 2016 - 17:58

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Лав нападна девојче во зоолошка градина!

Застрашувачка видео снимка е направена во зоолошка градина кога лав нападнал дете и толку многу ја стегнал вилицата, што ниту ударите на чуварите не можеле да го одделат.
 
Луѓето се собрале околу лавот и со стапови го мавале, но тој не сакал да го пушти својот „плен“.
 
Еден чувар го фатил девојчето, додека останатите насилно се обидувале да го одвојат лавот од неа пренесува српски Телеграф.
 
Ова се случило во 2012. година, но видеото повторно се појави на социјалните мрежи и предизвика големо внимание.
 
На крајот девојчето успеало да се одвои од лавот, но не е познато со какви повреди се здобила.
 
Погледнете го видеото...