Бизарно но вистинито
5. March 2016 - 15:30

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Го гризнал пајак, раката му отекла па решил сам да го извади отровот!

Сите знаеме дека околу нас живеат голем број на отровни суштества и инсекти кои можат да бидат опасни по животот на човекот.
 
Ова младо момче го гризнало пајак, по што добило инфекција а раката му отекла толку многу што не можел дури и да ја движи. Но, самиот решил да го отстрани отровот и да се ослободи од отокот.
 
Предупредуваме, станува збор за вознемирувачко видео и не е за луѓе со слабо срце…