Живот
11. January 2017 - 20:09

Вознемирувачко: Риболовот се претворил во хорор - Копје му ја пробило главата и вистинско чудо е како останал жив

 
Во бизарна несреќа која се случила во Бразил, еден човек едвај успеал да спаси жива глава а од сигурна смрт го делеле само четири сантиметри. Мажот нелегално ловел риби на брана каде од неговиот пријател продаи невнимание бил погоден со копје во глава. Харпунот ја прбил неговата долна вилица а излегол од образот. Овој рибар имал голмеа среќа бидејќи доколку оружјето го погодело неколку сантиметри погоре не би преживеал.