Македонија
2. October 2016 - 12:36

ВО ЖИВО: Груевски ќе објави нова мерка (13:00)

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ќе објави нова мерка.
 
Денеска во 13 часот, во Музеј на Македонската борба за државност и самостојност, ќе се обрати претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, при што ќе објави нова мерка, најавуваат од партијата.